طب چینی می تواند بیمار نارسایی کلیه کمک کلیه پیوندی شکست خورد

طب چینی می تواند بیمار نارسایی کلیه کمک کلیه پیوندی شکست خورد

حمد درمان در بیمارستان بیماری های کلیه Shijiazhuang دریافت کرده است، beforethe درمان سطح کراتینین سرم را تا به حال به 1062umol / L اما پس از thetreatment آن را به 412. کاهش در زیر برخی از جزئیات در مورد او، اجازه دهید ما یک نگاه دارند در هم.

نام بیمار: حمد
محل تولد: امارات متحده عربی (امارات متحده عربی)
جنسیت مذکر
سن: 19
علل اصلی:
پس از گرفتن پیوند کلیه 12 سال، کلیه جدید به شکست رفت، 3 سال پیش کراتینین سرم نیز شروع به افزایش می دهد. و 7 ماه پیش، به منظور طولانی طول عمر خود را به او پذیرفته مشاوره دکتر را به دیالیز، حتی اگر، بیماری خود را متوقف کند به بدتر است.
در 18 اوت، 2014، او را به بیمارستان بیماری های کلیه Shijiazhuang آمد به طب چینی، چرا که او از دیالیز خسته شده است و می خواهید به یک زندگی با کیفیت.
شرایط بیماری قبل از درمان:
BUN 20.1mmol / L، سرم کراتینین 1062umol / L، UA 269umol / L، Potassuim 3.96mmol / L، protein3 +، خون مخفی +
شرایط بیماری پس از درمان:
BUN 8.2، کراتینین سرم 412، UA 91، Potassuim 2.7mmol / L، پروتئین +، خون مخفی در مدفوع
درمان در بیمارستان بیماری های کلیه Shijiazhuang:
پس از تشخیص، دکتر ما او یک برنامه درمانی که شامل Maikang مخلوط، دهان چینی گیاهان دارویی پزشکی، میکرو چینی Osmotherapy پزشکی است. این درمانها برای رفع سموم، حفاظت از عملکرد کلیه و تعمیر کلیه های آسیب دیده مفید است.
بعد از گذشت 38 روز درمان، بیماری خود را به خوبی می رود، تمام علائم تا حد زیادی برطرف شد.
خلاصه تخلیه دیکته:
اجتناب از خسته، سرد و عفونت، به خوبی استراحت، انجام تمرینات اتصالات، نگه داشتن رژیم غذایی مناسب (کم نمک، کم چرب، کم پروتئین، پتاسیم کم)، اجتناب از غذاهای تند، خوردن سبزیجات بیشتر و کنترل مصرف آب است.
دور از داروهای سمیت کلیوی را تنظیم پزشکی میکرو چینی Osmotherapy در زمان (2times / روز)
از داستان حمد ما می توانیم که بیمار نارسایی کلیه، می دانم که پیوند کلیه حتی آنها را دریافت کرده اند، آنها نیز می توانید از داروهای چینی است. اگر شما می خواهید به دانستن جزئیات بیشتر در مورد درمان ما در بیمارستان بیماری های کلیه Shijiazhuang و یا می خواهید برای کنترل بیماری خود را خوب، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا پیام زیر را ترک، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد که به شما کمک کند.
ایمیل ما: kidney-support@hotmail.com

تاریخ انتشار : شنبه 21 فروردين 1395 | نظرات ()